donderdag 15 maart 2012

Zwart wint Zilveren Pia d'Or

Afgelopen zaterdag was het zo ver. Tijdens de gala-avond voorafgaand aan de professional imagingbeurs was de prijsuitreiking van de Pia D'or. Twee beelden uit de serie "Daar" waren genomineerd voor deze prestigieuze prijs voor professionals in het vak. Met de hele crew en familie waren we present om een eervolle vermelding en de zilveren award mee naar huis te nemen.
Hans van der Klokproducties heeft een kort filmpje gemaakt van de prijsuitreiking.
De beeldprijs is een initiatief van de organisatoren van de Professional Imaging vakbeurs voor beroepsfotografen, met steun van de vakverenigingen BFN, SVFN,D.I.P.P. en Colour Art Photo.



Ik krijg heel vaak vragen hoe de beelden zijn ontstaan. Wel, daar heb  ik al eerder eens een filmpje voor geplaatst en hier is deze nog een keer.

2 opmerkingen:

  1. Hi Robert, Even naar the making of DAAR gekeken, ja herken die beelden (en de typmachine?:)), had ze eerder voorbij zien komen, fantastische opnamen jongen, chapeau! Wij zitten momenteel weer paar dagen in het theater deze keer met fotograferen van de musical Joseph, dus weer super druk, maar ook weer helemaal leuk! We'll keep in touch! Gr. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super naar huis met 2 prijzen! proficiat !

    BeantwoordenVerwijderen