vrijdag 5 juli 2013

Panorama's netwerkbijeenkomst

Iedere vrijdagmorgen neem ik deel aan de netwerkbijeenkomsten van BNI-Pluto in Veenendaal. Onder het genot van een geweldig ontbijt van Dick van de Maes netwerken met 40 ondernemers uit de regio Veenendaal. Een steeds terugkerend onderdeel is de elevator pitch. Kort in een minuut vertellen wie je bent, wat je doet, waarin je je onderscheidt en waar je naar op zoek bent. Lastig om ieder keer origineel te zijn.

Aangezien ik binnenkort een leuke opdracht heb om verschillende panorama's te maken, leek het mij een leuke uitdaging om in mijn pitch eens te laten zien wat ik daarvoor doe. Sowieso had ik al eens het idee om de hele groep met een panorama in beeld te brengen, dus nu moest het er maar een keer van komen.

Toegegeven, het lukte niet in 1 minuut, dat is ook erg ambitieus wetende dat er in dit geval 24 foto's nodig zijn voor een goed doortekend beeld. Een 360 graden panorama maken is een precisie-klusje. Eén instelling verkeerd in de camera, een kleine afwijking in de bracket en de moeite is voor niets gedaan. En ik kom niet graag volgende week terug met de mededeling: "helaas mislukt".

Kortom, best spannend. Hieronder de resultaten.Allereerst een bewegend panorama zoals ik ze veel vaker maak:



Daarnaast twee panorama's in zogenaamde planet- en cylindricalview. Klik op de foto en je ziet een grotere versie.


BNI Pluto


BNI Pluto

Binnenkort ga ik in enkele gemeenten beelden maken zoals de twee hierboven. Deze worden groot op canvas geprint om als kunst in het interieur van bankgebouwen te worden opgenomen. De beelden worden buiten gemaakt, in de natuur en in de stad met wat kunstlichtvariaties en vervreemdende aspecten. Krijg je er al een beeld bij? Volgens mij gewoon even wachten tot ze hier gepubliceerd worden.



1 opmerking: