maandag 14 februari 2011

Bedrijfsportretten

De afgelopen periode heb ik weer enkele bedrijfsportretten mogen maken. Een maal op locatie en in de studio.

Onderstaande foto is gemaakt in het Rijksmuseum voor Interimworx. De lichtomstandigheden waren niet best en het enige licht dat binnenviel kwam van boven. Dit zou lelijke schaduwen in het gezich kunnen geven, vandaar dat ik voor deze foto heb ingeflitst met mijn Canon 580EX (off camera) met hulp van mijn pocket wizards (TT1 en TT5).
20110204-160708-interimworx.jpg

Onderstaande studiofoto's zijn gemaakt voor de nieuwe website van Iwona van der Spank. Zij speelt met 'de Wijze Neus'. De clown wordt zo gebruikt om de rollen en bijbehorende emoties te spelen die anders niet aan bod zouden komen, zgn. schaduw aspecten van onszelf. Op de foto's zijn verschillende rollen en bijbehorende emoties te zien: arrogantie, vrekkigheid, verleiding, woede, luiheid, enthousiasme bij het roddelen, ondeugenheid. Hieronder een kleine selectie.
spank-1.jpg

Ongeveer 5 jaar geleden heb ik Wim van Wikselaar al eens eerder mogen fotograferen. Toen op de fiets en in de natuur, nu een zakelijk portret in de studio. De foto wordt gebruikt voor de provinciale verkiezingen van de SGP.
20110105-144244-wikselaar.jpg

3 opmerkingen:

  1. leuke foto's van Iwona met die rode neus maakt ze een hele leuke personage en dit is ook heel dankbaar !
    Die in het rijksmuseum is sprekend en vullend je weet onmiddellijk waar die persoon toehoort
    tot de volgende

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wim for president! wat een topgozer! even door de verkiezingen heenfietsen!

    BeantwoordenVerwijderen